Xtra-Cal supliment de Calciu Herbalife

Xtra-Cal supliment de Calciu Herbalife

61.00 Lei
Ai lipsă de calciu? Vrei să ai oase puternice și dinți sănătoși? Herbalife Xtra-Cal este soluția pentru întărirea sistemului osos. În compoziția sa, pe lângă calciu, intră și vitamine, minerale care ajută organismul să asimileze și să păstreze calciul.

Descriere

Importanța calciului

• Herbalife Xtra-Cal este un supliment nutritiv unic care asigură într-un mod optim cantitatea de calciu pentru oase puternice și sănătoase.

• Calciul se găsește din abundență în oase și dinți, iar în cazul deficiențelor, organismul va începe să consume calciul din oase.

• După vârsta de 30 de ani, bărbații și femeile încep să piardă din masa osoasă, de aceea e foarte important să aducem zilnic un aport optim de calciu și vitamina D.

Proprietățile ingredientelor de bază

Calciu - cel mai prezent mineral în organismul omului și element care nu este produs de organism, ci doar asimilat din alimentație. Calciul este indispensabil persoanelor de vârstă înaintată, femeilor însărcinate, care alăptează și în cazul schimbărilor climatice. Calciul întărește structura scheletului, asigură sănătatea dinților și a unghiilor, necesar pentru funcționarea optimă a sistemelor nervos și muscular.
Vitamina D - contribuie la asimilarea și fixarea calciului, întărindu-se astfel structura oaselor. Vitamina D are un rol dominant in formarea scheletului nostru, mai ales in faza de creștere, asigurând transportul calciului și fosforului în zonele corpului care au nevoie de ele pentru a sprijini creșterea osaturii infantile și remineralizarea osaturii adulte, permițând absorbția acestor minerale în intestin, apoi transportul calciului în sânge și reabsorbția fosforului în rinichi.
Zinc - asigură sănătatea sistemelor reproductiv și imunitar; indispensabil în procesul de regenerare și înnoire a țesuturilor.
Cupru - element din sistemul antioxidant al enzimelor; necesar pentru crearea melaninei și metabolizarea fierului. Magneziu - necesar pentru sănătatea oaselor și sistemului nervos. Corpul unui adult conține aproximativ 25 grame de magneziu (Mg). Mai mult de jumatate din această cantitate se găsește în oase, un sfert în mușchi, iar restul se repartizează, în principal, în inima, ficat, rinichi, tubul digestiv și în plasmă.
Mangan - are un rol important în utilizarea de către corpul uman a vitaminei B1 și a vitaminei C și în producerea insulinei de către celulele beta din pancreas.

Prezentare - Herbalife Xtra-Cal supliment de calciu

- 78.9 gr, 90 tablete
- fabricat în S.U.A.

Consum: 1 tabletă de 3 ori/zi înainte de masă.
Pentru rezultate bune, vă recomandăm Herbalife Xtra-Cal împreună cu Formula 1 și Formula 2 sau Ceai Herbalife de plante.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent