Mic Dejun Herbalife Inteligent

Mic Dejun Herbalife Inteligent

269.00 Lei
Alege Gust Aloe:
Concentrat Herbal Aloe Vera Mango Mango
Concentrat Herbal Aloe Vera Original Original
Alege Aromă Shake:
Formula 1 Café Latte Café Latte
Formula 1 Banană Banană
Formula 1 Fructe de Pădure Fructe de Pădure
Formula 1 Măr Măr
Formula 1 Ciocolată Fină Ciocolată Fină
Formula 1 Fursecuri crocante Fursecuri
Formula 1 Vanilie Vanilie
Formula 1 Căpșuni Căpșuni
Formula 1 Ciocolată și Mentă Ciocolată și Mentă
Investește inteligent ~9lei / zi pentru sănătatea ta !

Începe-ți ziua în mod corect cu un mic dejun echilibrat nutritiv, delicios și practic. Shake-ul Herbalife este o variantă optimă pentru a-ți asigura doza zilnică recomandată de nutrienți esențiali, inclusiv proteinele care ajută la susținerea masei musculare.

Descriere

Prima masă din zi știm cu toții că este cea mai importantă. Dar ce mâncăm la micul dejun ? Există multe variante, de la clasicul unt pe pâine cu ceai, cereale cu lapte, ou fiert, etc. Este important ca după masă să nu generăm variații mari ale zahărului în sânge. Carbohidrații simpli se absorb rapid şi stimulează pancreasul să secrete insulină. Apoi, prin procese metabolice, sunt transformați în grăsime, care se depozitează. Cum un kilogram de țesut adipos arde aprox. 4 calorii față de un kilogram de țesut muscular care arde aprox. 12 calorii, este important ce fel de carbohidrați avem dimineața, ce fel de proteine aducem corpului pentru a susține metabolismul. Herbalife are soluția ideală pentru mic dejun sănătos.

Micul dejun Herbalife de Bază constă în:

- Masă Sănătoasă - Formula Herbalife 1, o sursă excelentă de proteine de soia, carbohidrați complecși, fibre și multivitamine.

- Băutură instant revigorantă, ceaiul Herbalife pe bază de plante, preparat cu 250 ml de apă (fierbinte sau rece) oferă o parte din hidratarea de care corpul are nevoie dimineața.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent