G.P.R. supliment Herbalife cu Guarana

G.P.R. supliment Herbalife cu Guarana

80.00 Lei
Vrei să te concentrezi mai bine la ce ai de făcut sau poate ai un examen și trebuie să reții mult mai multă informație? Herbalife GPR conține guarana, care ajută corpul să își mențină nivelul normal de energie și concentrare.

Descriere

Pentru o mai bună concentrare

• Bucurați-vă de sursa secretă de energie a Amazonului: guarana. Aceste semințe energizante conțin o subtantă similară cofeinei numită guarenină care sporește puterea de concentrare și ajută la menținerea nivelul ridicat de energie pentru multe ore.

Guarana este folosită de sute de ani pentru combaterea oboselii. Stimulează sistemul nervos central și glandele suprarenale, îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular și metabolismul glucidic. Este de mare ajutor persoanelor care desfășoară o muncă intelectuală, elevilor și studenților, în perioada examenelor, contribuie la funcționarea optimă a creierului, la îmbunătățirea capacității de concentrare și a memoriei.

În cazul sportivilor, aceste substanțe bioactive îmbunătățesc performanțele, forța fizică și rezistența. Testele clinice au demonstrat că datorită particularităților sale chimice, se absoarbe mai lent în organism, acesta fiind motivul principal al efectului revigorant mai eficient și mai îndelungat pe care-l generează.

 


Prezentare - Herbalife G.P.R. tablete de Guarana

- 61 gr, 60 tablete
- fabricat în S.U.A.

Consum: 1 tabletă de 2 ori/zi înainte de masă.
Pentru rezultate bune, vă recomandăm Herbalife Guarana împreună cu Formula 1 și Formula 2 sau Ceai Herbalife de plante.

Important: copiii, femeile însărcinate ori care alăptează, precum și persoanele care suferă de hipertensune sau boli cardiovasculare trebuie să consulte un medic înainte de ulitizarea acestui produs. Conține cafeină. A se consuma cu prudență după orele 17:00.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent