Formula 3 Pudră Proteică Personalizată

Formula 3 Pudră Proteică Personalizată

113.00 Lei
Faci sport și-ți dorești creșterea masei musculare ? Îți dorești să slabești din masa grasă a organismului sau poate nu reușești din alimentația obișnuită să aduci necesarul de proteine fără să-l încarci cu multe toxine, grăsimi, hormoni și antibiotice? Alege Pudra Proteică Personalizată ce reprezintă un mod simplu de a-ți crește aportul de proteine pentru a acoperi necesarul zilnic. Conține proteine de cea mai înaltă calitate, proteine din soia și zer cu un conținut scăzut de grăsimi.

Descriere


Importanța proteinelor

• Proteina din soia este considerată cea mai bună, unica proteină completă existentă în natură, deoarece conţine toţi cei nouă aminoacizi esenţiali. Din punct de vedere al calităţii, proteina din soia este la fel de nutritivă ca laptele, carnea sau ouăle. Se metabolizeazâ uşor şi asigură energie pe termen lung. De preferat, cantiatea de proteină de origine vegetală trebuie să depasească 50% din necesarul zilnic.
• Proteina din zer conţine aminoacizi şi se poate amesteca uşor cu lapte, rezultând astfel un cocktail cremos. Asigură energie şi este foarte eficient metabolizată.
• Având în vedere că 25% din structura organismului nostru este formată din proteine, care constituie materia primă pentru celulele noastre, este foarte clar că avem nevoie de un aport zilnic de proteine de cea mai bună calitate pentru a compensa pierderile și pentru refacerea și menținerea țesuturilor musculare. Cantitatea de proteină zilnică se calculează în funcție de mai mulți parametri: greutatea corporală, sex, activitate fizică.
Amestecul brevetat Herbalife Pudră proteică personalizată este o formulă simplă, neîndulcită ce se poate adăuga la Shake-ul Formula 1 Herbalife sau se poate amesteca cu alte alimente și băuturi, inclusiv sosuri și supe.

Prezentare - Herbalife Formula 3 Pudră Proteică

- 240 gr. pudră de proteină din soia și proteină din zer
- produs în Italia

Consum: o lingură rasă de pudră (6 grame) conține 5 grame de proteine. Se pot folosi 1-4 porții pe zi. Femeile pot adăuga 1-2 linguri (5-10 grame de proteine) iar bărbații 1-3 linguri (5-15 grame de proteine).
Pentru rezultate bune, vă recomandăm Herbalife Pudră Proteică Personalizată împreună cu Herbalife Formula 1 Masă Sănătoasă și Complexul de multivitamine Herbalife Formula 2 sau Ceai Herbalife de plante.

Suplimentele alimentare sunt menite să suplimenteze dieta și nu trebuie să înlocuiască o alimentație variată.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent