Program Herbalife H24 pentru Fotbaliști

Program Herbalife H24 pentru Fotbaliști

645.00 Lei
Investește inteligent ~21lei / zi pentru sănătatea ta !

Herbalife sustine fotbalul. Fotbalul este foarte solicitant, de aceea este necesar ca cei ce practică acest sport să acorde atenție maximă nutriției, pentru a putea susține corect efortul fizic.

Descriere

Fotbalul este recunoscut în multe țări drept: sportul rege. Herbalife sustine fotbalul. Fotbalul este foarte solicitant, de aceea este necesar ca cei ce practică acest sport să acorde atenție maximă nutriției, pentru a putea susține corect efortul fizic.

Herbalife a sponsorizat în decursul timpului fotbaliști de top. Lionel Messi (Barcelona), câștigătorul ultimului trofeu Balonul de aur - Cristiano Ronaldo dar și echipe de fotbal de pe toate continentele. Acum sunt sub contract de sponsorizare : Mechelen – Belgia, Olimpiacos – Grecia, PSV Eindhoven – Olanda, Sporting Lisabona – Portugalia, Flamengo Rio de Janeiro – Brazilia , echipa antrenata de Mircea Lucesu – Sahtior Donetsk - Ucraina sau LA Galaxy - USA.

Mai sunt și alte echipe mai puțin cunoscute în România, dar emblematice pentru țările lor.

Programul de nutriție pentru fotbaliști cuprinde 3 produse din gama Herbalife H24 : Formula 1 Sport , Prolong și Rebuild Strenght. Asigură suport înainte de antrenamente, pe perioada antrenamentelor, dar și pentru recuperare – creștere masă musculară.

Asigură suport nutritiv pentru 20 de antrenamente ( 90 minute). Programul poate fi completat cu produsul de hidratare – Herbalife H24 Hydrate.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent