Herbalife Beta Heart - Scade Colesterolul

Herbalife Beta Heart - Scade Colesterolul

168.00 Lei
Herbalife Beta heart® este o pudră nutritivă cu aromă de vanilie ce conține ingredientul cheie OatWell™ beta-glucan din ovăz. S-a demonstrat că beta-glucanul din ovăz acționează asupra scăderii colesterolului din sânge. Colesterolul cu valoare ridicată este un factor de risc în dezvoltarea bolilor coronariene. Beta-glucanii contribuie la menținerea colesterolului în limite normale.*

Descriere


Beneficii

- 3 g beta-glucani ajută la reducerea colesterolului* (2 măsuri)
- 1.5g beta-glucani ajută la menținerea colesterolului** (1 măsură)
- Fără zaharuri
- Fără îndulcitori artificiali
- Bogat în fibre (3 g per măsură)
- Sursă de proteine
- 25 kcal per măsură

Cum te poate ajuta?

Indiferent de vârstă, stilul de viață joacă un rol important în creșterea nivelului de cholesterol, de aceea trebuie să preiei controlul sănătății tale în 3 pași simpli.

Pasul 1: Mănâncă sănătos:
Redu aportul zilnic de grăsimi trans și saturate alegând:
- Cereale integrale în locul pâinii albe sau a pastelor albe
- Pește gras sau carne slabă de pasăre
- Nuci, semințe și boabe de soia în locul snacks-urilor deja preparate.

Pasul 2: Fii activ:
Activitatea fizică ajută la creșterea colesterolului bun (HDL). Aceasta stimulează mișcarea depozitelor de grăaime către ficat, ceea ce ajută la menținerea inimii și a vaselor de sânge în condiții bune.
150 de minutes pe sâptâmână de exerciții cu intensitate moderată este tot ce ai nevoie** – încearcă 30 minute, 5 zile pe săptămână!

Pasul 3: Îmbunătățește-ți dieta:
Cu un conținut bogat în fibre și fiind în același timp și o sursă de proteine, o porție de Beta heart® furnizează și 1.5g beta-glucani; un tip de fibre solubile ce se găsește în tărâțele de ovăz și care ajută la scaderea sau menținerea nivelului de colesterol.

Mod recomandat de utilizare: Adaugă 1 sau 2 măsuri de pudră Beta Heart® în apă, suc de fructe sau în shake-ul tău preferat Formula 1 și consumă o dată pe zi.
Mod de preparare: Amestecă 2 măsuri cu apă pentru a obține o băutură fără zahăr. Se poate prepara și cu suc de fructe sau se poate adăuga în shake-ul preferat Formula 1, pentru a fi consumat o dată pe zi. Opțional, se poate consuma de două ori pe zi dacă băutura este preparată folosind 1 măsură Beta heart®.
Conținut: 229 grame pudră

* Boala coronariană are multipli factori de risc iar modificarea unuia dintre acești factori de risc poate avea sau nu un efect benefic.
** NHS guidelines: High cholesterol – prevention. Posted 16/08/2013.
OatWell™ este marcă înregistrată a DSM.
HEART UK Charity Registration Number 1003904.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent