Supliment Herbalife de Imunitate RoseGuard

Supliment Herbalife de Imunitate RoseGuard

105.00 Lei
Protejează-te de radicalii liberi care atentează la sănătatea ta. Herbalife RoseOx prin formula sa unică este aliatul tău. RoseOx este un supliment  alimentar pe bază de rozmarin și alte plante care sprijină sistemul imunitar.

Descriere

Imunitate, radicali liberi

• Cauza scăderii imunității este acumularea radicalilor liberi. Molecula de oxigen creată în organism, instabilă, este dependentă de combinația cu alți electroni. în momentul în care se combină cu anumiți electroni din alte molecule, aceasta din urmă este destructurată (procesul oxidării). Efectul acestui proces este afectarea organelor și, evident, a întregului organism.
• Apariția în organism a radicalilor liberi este sporită prin nutriția neechilibrată, factori care aparțin stilului nostru de viață (de exemplu fumatul), insuficiența anumitor vitamine sau minerale, substanțele toxice din mediul înconjurător și stresul.
• Herbalife RoseOx conține diverse extracte de plante cum ar fi rozmarin, curcuma, broccoli, conopidă, varză, morcov, pudră de tomate, frunze de salvie si cuișoare.

Proprietățile ingredientelor de bază

Rosmarinul - este util în stările astenice, convalescență și anemii. Îmbunătățește semnificativ circulația, fiind astfel util în durerile musculare din urma eforturilor intense sau pentru stimularea circulației cerebrale la persoanele care învață și doresc o îmbunătățire a memoriei, dar și a atenției. Diminuează durerile la menstruație, fiind un bun antispastic, reducând totodată și crampele musculare.
Curcuma (turmenic) – este un anti-inflamator remarcabil. Curcuma reprezintă un adevărat purificator al sângelui, contribuind astfel la fluidificarea sângelui și la stimularea producerii de globule roșii, prevenind astfel accidentele cardio-vasculare.
Broccoli - cercetatorii consideră că broccoli este una dintre cele mai bogate legume în substanțe anticancerigene. Cercetatorii de la Universitatea East Anglia (Marea Britanie) au constatat că broccoli conține sulforafan, o substanță deosebit de activă, care blochează enzimele ce produc distrugerea articulațiilor în cazul osteoartritei, cea mai comună formă de artrită.
Cuișoare - sunt o sursă importantă de mangan, fibre, vitamina C, acizi grași omega 3, calciu și magneziu; ajută în procesul de digestie, întăresc imunitatea organismului și sunt eficiente împotriva viermilor intestinali.
Frunze de salvie - previn infecțiile microbiene, bun antiseptic.
Varză - are efecte antitumorale și anticancerigene.
Conopidă - este considerată și un bun aliment anticangerigen și detoxifiant al organismului.

Prezentare - Supliment Herbalife RoseOx pentru imunitate.

- 36.3 gr, 30 tablete
- produs în USA

Consum: 1 tabletă pe zi.
Pentru rezultate bune, vă recomandăm Herbalife RoseOx împreună cu Formula 1 și Formula 2 sau Ceai Herbalife de plante.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent