Schizandra Plus

Schizandra Plus

73.00 Lei
Stresul și stilul de viață agitat îți afectează sistemul imunitar? Herbalife Schizandra este un supliment alimentar care ajută la buna funcționare a sistemului imunitar. Schizandra Plus este creată pe baza plantei cunoscute și utilizate în medicina tradițională chineză (schizandra) în scopul creșterii resurselor de apărare ale organismului.

Descriere

Importanța imunității

• Herbalife Schizandra Plus satisface nevoile metabolice cu elemente de înaltă calitate care previn eficient procesul de îmbătrânire a celulelor, ca urmare a efectelor nefavorabile ale mediului și întărește sistemul imunitar.
• Schizandra Plus crește proprietatea de apărare a organismului și permite atenuarea efectelor nocive ale mediului şi a stilului de viață.
• Medicii chinezi au observat și descoperit demult că dacă schizandra este consumată în mod regulat, efectele radicalilor liberi sunt suportate mai ușor, iar organismul este mai pregătit să facă față stresului exterior.

Proprietățile ingredientelor de bază

Schizandra (lămâia chinezească) - conține "adaptogeni", o sursă excelentă pentru imunomodulatoare, renumite pentru ajutorul dat organismului nostru în adaptarea mai bună la condițiile de mediu, crește capacitatea de apărare a organismului, stimulează activitatea nervoasă, apără ficatul, iar în plus are proprietăți calmante, contribuind la depășirea oboselii.
Vitamina B6 - o vitamină solubilă în apă; resursele acesteia trebuie permanent reînnoite deoarece organismul nu o poate elabora. Este importantă în metabolizarea proteinelor.
Vitamina E și Seleniul - Acestea participă în lupta împotriva radicalilor liberi, cresc imunitatea, previn dezechilibrul lipidelor și a grăsimilor. Seleniul și Vitamina E - acționează sinergic, împreună fiind mult mai eficienți.
Vitamina C și beta-caroten - sunt de asemenea o "echipă" eficientă care luptă cu radicalii liberi și sprijină sistemul imunitar.
Seleniu - multe cercetări epidemiologice, făcute în toată lumea pe zeci de mii de oameni, arată că un nivel scăzut de seleniu în organism este întotdeauna asociat cu o creștere a ratei cancerului. Unii cercetători afirmă chiar că pot prognoza posibilitatea apariției cancerului doar prin măsurarea nivelului de seleniu din organism și din țesuturi. Deși în cantități mici, seleniul este prezent în toate țesuturile corpului, având concentrația cea mai mare în rinichi, ficat, splină și pancreas. Funcția sa biologică celebră și, probabil, cea mai importantă, se referă la rolul său de mineral antioxidant. Seleniul este un component de bază al unor enzime care protejează celulele de distrugerile produse de așa-numiții radicali liberi din organism, împiedicând astfel îmbătrânirea accelerată și îmbolnăvirea. Mai mult, această substanță ne protejează și împotriva acțiunii toxice a unor metale grele, cum sunt plumbul, mercurul și arseniul. Apoi, seleniul este esențial în organismul nostru pentru producerea anticorpilor, adică a acelor substanțe, adevărate arme chimice, pe care sistemul imunitar le folosește pentru a se apăra de viruși, de bacterii, de ciuperci parazite etc. Seleniul mai intervine în sinteza coenzimei Q10, în reglarea nivelului hormonilor masculini, în buna funcționare a prostatei la bărbați.

Prezentare - Herbalife Schizandra Plus

- 28.2 gr, 60 tablete
- fabricat în S.U.A.

Consum: 1 tabletă de 2 ori/zi înainte de masă.
Pentru rezultate bune, vă recomandăm Herbalife Schizandra împreună cu Formula 1 și Formula 2 sau Ceai Herbalife de plante.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent