Herbalifeline MAX Complex Omega 3

Herbalifeline MAX Complex Omega 3

112.00 Lei
Este esențial să avem o inimă sănătoasă. Herbalifeline este un complex de lipide de proveniență marină ce au nutrienți speciali, îmbogățit cu Omega 3 care, după concluziile cercetătorilor, joacă un rol esențial în activitatea sistemului cardio-vascular. Herbalifeline este bogat în acizi grași polinesaturați DHA (acid docosahexaenoic) si EPA(acid eicosapentaenoic).

Descriere


Ce fel de inimă ai ?

• Datorită dietei sărace în acizi grași omega 3, azi tot mai mulți români au o sănătate precară, statisticile spun că România e locul 1 în Europa la boli cardio-vasculare iar alimentația și stilul de viață joacă un rol foarte important.
• Autoritatea europeană pentru siguranța alimentară (EFSA) recomandă să avem un consum zilnic de 250mg de EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic) deoarece astfel se reduce riscul de boli cardiace. DHA ajută foarte mult la buna funcționare a creierului și a vederii.
• Este știut că acizii grași Omega 3 sprijină sistemul imunitar și cardio-vascular, au proprietăți antiinflamatoare, participă la sinteza componentelor necesare pentru funcționarea optimă a emisferelor cerebrale, pentru coordonare și memorarea informațiilor.

Proprietățile ingredientelor de bază

Herbalifeline conține ulei de pește, ulei de cimbru, ulei de cuișoare și ulei de mentă. Astfel lăsăm natura să aibă grijă de inima noastră. Herbalifeline prin conținutul de acizi grași Omega-3 DHA și EPA te ajută să menții inima sănătoasă, ca parte a unei alimentații echilibrate și variate.

Prezentare - Herbalifeline supliment de Omega 3

- 73 gr, 90 capsule
- fabricat în S.U.A.

Consum: 1-3 capsule de 3 ori/zi preferabil împreună cu masa.
Pentru rezultate bune, vă recomandăm Herbalifeline împreună cu Formula 1 și Formula 2.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent