Herbalife Formula 1 Fără Alergeni

Herbalife Formula 1 Fără Alergeni

149.00 Lei
O masă sănătoasă fără alergeni foarte ușor de preparat în orice moment, acasa sau la serviciu. Cocktail-ul Herbalife Formula 1 oferă echilibrul de substanţe nutritive esenţiale pentru o masă consistentă.

Este cel mai eficient înlocuitor de masă ce ajută la un control optim al greutății. Delicios la gust, foarte simplu de preparat, Formula 1 Herbalife este o alternativă echilibrată de alimentație, ce conține o formulă complexă de proteine, fibre, vitamine, minerale, plante - o masă ideală fie că ești în deplasare, acasă sau la serviciu.

Descriere

Formula 1 Herbalife fără alergeni oferă un echilibru de substanţe nutritive esenţiale pentru o masă sănătoasă, şi posibilitatea de a le personaliza pentru a se potrivi stilului dumneavoastră de viaţă. Se pot adăuga fructele tale preferate, nuci sau iaurt pentru o reţetă nouă de shake delicios. 

Datorită amestecului de proteine și carbohidrați - ajută la dezvoltarea masei musculare slabe.

Beneficii cheie

• combinată cu un stil de viaţă activ, Formula 1 Herbalife este o metodă eficientă de a controla greutatea.
• controlează mai ușor aportul zilnic de calorii. Are ~220 de calorii per shake, dacă este preparat cu lapte semidegresat.
• conţine o combinaţie echilibrată de proteine de soia şi carbohidraţi pe bază de plante, pentru a avea senzaţie de saţietate pentru mai mult timp şi pentru a vă menţine nivelul de energie, ca parte a unui program de control al greutăţii sau de alimentaţie sănătoasă.
• conţine vitamine şi minerale, si ajuta la consumarea Dozei Zilnice Recomandate (DZR).

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent