Cremă Hidratantă Protectoare FPS 30 Skin

Cremă Hidratantă Protectoare FPS 30 Skin

190.00 Lei
Cremă hidratantă cu efect de lungă durată, care îți lasă tenul neted și catifelat. Asigură protecție UVA/UVB.

Descriere

Beneficii:
  • Diminuează apariția liniilor fine de expresie și a ridurilor în doar 7 zile.*
  • Dublează nivelul de hidratare a pielii după 8 ore.**
  • Pielea capătă un aspect mai luminos și devine mai catifelată și mai netedă în doar 7 zile.***
  • Asigură protecție UVA/UVB.

Formulă exclusivă cu o combinație unică de Vitamina B3, Vitaminele C și E care asigură nutriția inteligentă pentru piele și contribuie la menținerea frumuseții pielii, au acțiune reparatorie, încetinesc procesul de îmbătrânire și contribuie la strălucirea și menținerea tinereții tenului, Aloe Vera renumită pentru proprietățile sale de hidratare, întinerire și calmare a pielii, ulei din semințe de floarea soarelui care servește drept hidratant natural, bogat în acizi grași, extract de Creson de Para (Spilanthes Acmella) cu proprietăți de relaxare a zonelor ridate ale pielii, ulei de nuci de Macadamia - un ulei luxuriant cu un conținut ridicat de acizi grași esențiali ce constituie un ingredient benefic pentru pielea uscată, ulei de măsline și de susan care oferă concomitent finețe și suplețe pielii.

Fără parabeni adăugați.
Produs testat dermatologic.


Utilizare:

Aplicați după curățare, tonifiere și ser. A se folosi dimineața sau înainte de expunerea la soare. Este recomandat să aplicați cu 15 minute înainte de expunerea la soare.

* Testat clinic pe subiecți pentru a evalua gradul de asprime al pielii la intervale de 0, 7 și 42 zile.

** Produs testat pe subiecți pentru a evalua gradul de hidratare al pielii la interval de 8 ore. 100% din subiecți au prezentat un nivel de hidratare al pielii dublu față de nivelul de referință, după 8 ore.

*** Produs testat pe subiecți pe o scară de evaluare vizuală la intervale de 4 și 7 zile. În medie, 46% dintre subiecți au prezentat diferențe în cadrul parametrilor măsurați.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent