Ceai Herbalife de Plante 50g

Ceai Herbalife de Plante 50g

125.00 Lei
Alege Aromă Ceai:
Ceai Herbalife de Plante 50gr Natural Natural
Ceai Herbalife de Plante 50gr Lămâie Lămâie
Ceai Herbalife de Plante 50gr Piersică Piersică
Începeți ziua cu multă energie și vitalitate folosind o alternativă excelentă a cafelei. Ajută la creșterea vigilenței mentale și îmbunătățirea capacității de concentrare.

Descriere

Vrei energie de calitate de dimineață ?

• O alternativă excelentă a cafelei, ceaiul de plante Herbalife oferă hidratare corectă de dimineață, ajută la creșterea vigilenței mentale și îmbunătățește capacitatea de concentrare.
• Băutură instant din plante, ceaiul Herbalide este creat pe baza unor retete milenare, într-o formulă exclusivă care conține un amestec unic de extracte de ceai verde (Camellia sinensis), ceai galben Pekoe și semințe de cardamon, nalbă de pădure și hibiscus care ajută la crearea unei stări generale de bine și a unei mai bune performanțe intelectuale. O porție conține aproximativ 6 calorii în funcție de aromă. Poate fi savurată rece sau caldă.
• Ceaiul de plante Herbalife conține ceai verde care este extras printr-un procedeu la apă pentru a oferi întregul spectru de beneficii regăsit în ceaiul verde.

Fiind o băutură cu foarte puține calorii, consumul acesteia vă permite să minimizați cantitatea de zahăr, crescând în același timp nivelul hidric și primind elementele nutritive necesare de-a lungul zilei. Ceaiul Herbalife acționează rapid și ajută la arderea grăsimilor.

Proprietățile ingredientelor de bază

Extract de ceai verde - sursă bogată în vitamine.
Extract de cardamon - optimizează digestia.
Extract de nalbă de pădure - conține polifenoli, care au proprietăți anti-inflamatoare.
Pudră de hibiscus - are un conținut ridicat de vitamina C și flavonoizi. Este un diuretic natural, cu efect antibacterial.

Prezentare - Ceai Herbalife de plante

- 50 gr, băutură instant
- fabricat în S.U.A.

Consum: 1-2 căni/zi, folosind 1/2 linguriță de ceai la 250ml apă. Pentru rezultate bune, vă recomandăm Ceaiul Herbalife de plante împreună cu Herbalife Formula 1 şi Formula 2 sau Herbalife Herbal Aloe.

Disponibil în trei arome: #0105 Original 50g, #0255 Lămâie 50g, #0257 Piersică 50g.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent