Produse Herbalife

Herbalife nu înseamnă slăbire, îngrășare, sau tratarea problemelor de sănătate ! Herbalife este un stil de viață.

Cum așa ? Deși poate multă lume asociază Herbalife cu slăbirea, chiar și în cazul în care este vorba de controlul greutății cu produse Herbalife sau programe Herbalife – lucrurile nu sunt așa simple. Află mai multe despre Herbalife aici.
Slăbire-Sănătoasă.Ro este locul unde:

 

Înțelegi


Ce înseamnă să slăbești în mod corect, care este greutatea optimă pentru tine, din ce motive nu ai energie, rolul unui mic dejun sănătos, cum ai ajuns la starea actuală de sănătate, care sunt riscurile de a continua acelasi stil de viață.
 
 

Acționezi


Decizia să schimbi acum ceea ce nu este corect pentru sănătatea ta îți aparține. Ideea este că nu o să obții rezultate diferite făcând aceleași lucruri greșite. Dacă ai o problemă - e timpul să nu mai amâni rezolvarea ei. Acționează acum!
 
 

Ai Sprijin


Misiunea noastră este să fim mereu alături de tine până ce vei obține rezultatele dorite. Noi avem rezultate foarte bune și o să fim în legatură permanentă pe parcurs pentru că știm că de unul singur este dificil. Și asta GRATUIT!
 

 

De ce Herbalife ?

Herbalife și Slăbire-Sănătoasă.Ro iți aduc o soluție adaptată special pentru nevoile omului modern:

  • Completă. Nu o sa mai ai nevoie sa cauți niciodată alte soluții – poți beneficia de cea mai completă gamă pentru sănătate, îngrijire personală, slăbire, îngrășare, meținere, masă musculară, modelare, celulită, mic dejun, domenii care sunt cheia unei stări de bine excelente.
  • Ușoară și rapidă. Nu iți trebuie pregătiri speciale, sau cunoștințe de nutriție. Chiar dacă nu ai timp sau ai un program foarte stresant, te vei adapta. Primești la pachet cu soluția noastră un consultant care te ghidează pas cu pas si corectați permanent greselile. Și asta gratuit !
  • Sigură. Multe studii clinice independente au testat produsele noastre și au confirmat eficacitatea și calitatea lor. Din 1980 pe piață, milioane de clienți multumiți în toată lumea, medici de renume mondial în spatele produselor.

Despre Herbalife

Lider în Controlul Greutății, o companie ca Herbalife care are rezultate foarte bune și în domeniul sănătății, inevitabil a avut parte de multe atacuri de-a lungul timpului, controverse despre Herbalife si Produsele Herbalife.
Este de înțeles că unele companii nu ar exista daca toți oamenii ar fi sănătoși.

în plus, există și oameni care "au auzit ei că", sau au "încercat" produsele Herbalife, și vai… M-am îngrașat după Cura de Slăbire Herbalife! Dacă ați auzit despre Herbalife păreri, sfatul nostru este să ascultați mai multe păreri, și anume păreri avizate.

Dacă ai auzit de la X care a auzit de la Y pe forum, care a văzut pe "internet", sau dacă "cunoști" pe cineva care a consumat produse Herbalife, și a spus ceva despre Herbalife, este util să te gândești la câteva aspecte.

Tu nu știi ce a mai făcut persoana respectivă în afară de Herbalife (nu ai stat langa ea să vezi când mănâncă, ce mănâncă, cât de prăjit era copanul pe care nu trebuia să îl mai mănânce, cât de mare era ciocolata la care a zis că renunță…), nu știi în ce stadiu era cu sănătatea, nu știi parametrii corpului persoanei respective, nu știi cum a consumat produsele – cât de disciplinată a fost, cât timp a consumat produsele, cât de hotărâtă era persoana respectivă, ce obiceiuri alimentare avea (dacă a început un Program de Slăbire Herbalife la fel ca pe una din multele diete încercate - poate că nu avea obiceiuri alimentare tocmai corecte), ce stil de viață avea – nu știi aproape nimic! Daca e vorba chiar de tine, atunci îți oferim o consultație gratuită de stil de viață și obiceiuri alimentare pentru a vedea ce s-a întâmplat în cazul tău particular.

Herbalife nu este o pastilă magică pe care o iei și gata, ai scăpat de kilogramele în plus, și rămâi așa pentru totdeauna. Corpul uman funcționează după legea conservării energiei, adică dacă energia adusă este egală cu energia cheltuită, greutatea se menține. Dacă aducem un aport caloric mai mare decât necesarul cheltuit, surplusul se transformă în depozite, care încetinesc metabolismul, și kilogramele încep să se acumuleze.

Noi suntem dispuși să direcționăm tot sprijinul nostru, energia și timpul către persoanele care sunt serioase și chiar vor să schimbe ceva la viața lor.

Dacă nu ești o persoană hotărâtă să facă schimbările de care va fi nevoie – nu o să putem lucra împreună. Dar dacă ești o persoană hotărâtă – îți garantăm că vom face tot posibilul să obții ceea ce îți dorești.

Este știut că în orice domeniu al vieții, lucrurile “negative” se răspandesc de 10 ori mai repede și mai mult decât lucrurile pozitive. Oamenii care au folsit sau folosesc produsele Herbalife și sunt mulțumiți, nu au timp de stat să vorbească despre Herbalife pe forum.

Dar ce nu știu oamenii despre Herbalife… este că, (așa cum am menționat anterior) Herbalife nu tratează nimic, nu sunt pastile sau medicamente:

Herbalife datorită nutrienților de calitate aduce corpul în starea de echilibru.

Ce înseamnă asta? Urmăriți detalii în articolele de pe blog despre Herbalife.

Produsele Herbalife nu sunt medicamente. Sunt alimente, suplimente naturiste ce asigură o nutriție echilibrată organismului. Corpul are nevoie zilnic de foarte mulți nutrienți pentru a funcționa la parametri optimi. Privarea lui de anumiți nutrienți înseamnă acumularea deficiențelor, lucru care în timp are consecințe asupra sănătății noastre. De aceea nu sunt recomandate dietele, cura de slăbire, sau cura de slăbire rapidă pentru că prin felul în care sunt concepute, ele privează corpul de mulți nutrienți.

Și este un lucru ușor observabil, că a ne asigura toate elementele nutritive din alimentația obișnuită a devenit o sarcină foarte dificilă. În general solul s-a degradat, poluarea acumulată în ultimii 100 de ani își pune amprenta indiscutabil asupra aerului, plantelor, etc., oamenii nu mai au timp să investească în prepararea unor mese echilibrate, sănătoase, de multe ori apelând la soluții rapide.

Studii (de la Journal of the American College of Nutrition, de la HortScience) arată că valoarea nutritivă a legumelor de azi este mai mică cu 5% - 40% decât valoarea nutritivă a legumelor de acum 50 ani (mai precis, comparativ cu anul 1950). Așadar pentru a ne asigura necesarul de nutrienți de la o roșie de acum 50 de ani, ar trebui să mâncăm mai mult de o roșie. Desigur, am reuși să echivalăm aportul nutritiv, dar aportul energetic ? Evident ar fi mai mare, iar caloriile în plus duc în primă faza la surplus de kilograme.Slăbire-Sănătoasă.Ro vă oferă produse Herbalife, suplimenți de nutriție de calitate superioară. Noi le considerăm produse de 5 stele ★★★★★ pentru că oferă foarte multă nutriție cu puține calorii. Fiind suplimente alimentare și nu pastile de slăbit, sau o cură de slăbire rapidă - folosirea produselor Herbalife pentru slăbire, menținere, îngrășare înseamnă și schimbarea stilului de viață. Schimbare ce va fi posibilă cu ajutorul unui consultant Slăbire-Sănătoasă.Ro ce va fi permanent alături pentru sprijin, încurajare, corectare.