Gel de curățare cu efect de netezire pe bază de citrice

Gel de curățare cu efect de netezire pe bază de citrice

98.00 Lei
Microparticulele de curățare în profunzime îți revigorează tenul făcându-l catifelat și fin.

Descriere

Beneficii:

  • Un gel de curățare cu parfum revigorant cu accente de portocală și grapefruit. Perfect pentru tenul normal spre gras.
  • Testele clinice au demonstrat reducerea sebumului după o singură folosire.*
  • Formulă lejeră cu microparticule exfoliante, din boabe de jojoba, pentru a îndepărta impuritățile și a revigora tenul.
  • Perluțele rotunde obținute din arborele de jojoba, contribuie la îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii.
  • Lasă tenul revigorat și luminos.

Formulă exclusivă cu Vitamina B3 care intră în componența numeroaselor enzime responsabile pentru menținerea frumuseții pielii, Vitaminele C și E cu proprietăți antioxidante, Aloe Vera renumită pentru proprietățile sale de hidratare, întinerire și calmare a pielii, ulei de portocale, ulei de grapefruit/ uleiuri de citrice, care revigorează pielea, ingrediente de curățare derivate din măr și esteri de jojoba care contribuie la îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii.

Fără sulfați. Fără parabeni adăugați. Produs testat dermatologic.

Utilizare:

Masați ușor pe pielea umedă, cu mișcări circulare. Clătiți cu apă caldă și uscați tamponând ușor. Aplicați apoi loțiunea tonică, serumul și crema hidratantă. A se folosi dimineața și seara.* S-a observat o reducere cu până la 57,6% a nivelului de sebum pe zona tenului pe care s-a folosit produsul.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent