Cremă Regeneratoare De Noapte Skin

Cremă Regeneratoare De Noapte Skin

190.00 Lei
Această cremă bogată, luxuriantă, ajută la hidratarea atât de necesară tenului pe parcursul nopții. Hidratarea de lungă durată vă permite să vă treziți dimineața cu un ten mai catifelat și mai neted.

Descriere

Beneficii:
  • Ajută la diminuarea apariției liniilor fine de expresie și a ridurilor în doar 7 zile.*
  • Testele clinice au demonstrat că pielea arată mai netedă și se simte mai catifelată la atingere după doar 7 zile.**
  • Asigură o îmbunătățire a aspectului general al tenului și a luminozității în doar 7 zile.**
  • Testat clinic pentru a demonstra că pielea este de două ori mai hidratată timp de 8 ore.***

Formulă exclusivă cu O combinație unică de Vitamina B3, Vitaminele C și E care asigură nutriția inteligentă pentru piele și contribuie la menținerea frumuseții pielii, au acțiune reparatorie, încetinesc procesul de îmbătrânire și contribuie la strălucirea și menținerea tinereții tenului, Aloe Vera renumită pentru proprietățile sale de hidratare, întinerire și calmare a pielii, ulei de floarea soarelui, ce funcționează ca un hidratant natural bogat în acizi grași, ulei de nuci de Macadamia pentru a echilibra nivelul natural de hidratare a pielii, ulei de măsline pentru hidratare, oferind concomitent finețe și suplețe pielii, ulei din semințe de susan ce dă pielii o textură fină și extract de floare de Creson de Para (Spilanthes Acmella) cu proprietăți de relaxare a zonelor ridate ale pielii.

Fără parabeni adăugați.
Produs testat dermatologic.

Utilizare:

Folosiți seara după produsul de curățare, loțiunea tonică și serum. Aplicați printr-un masaj ușor până este absorbită de piele.

 

* Testat clinic pe subiecți pentru a evalua gradul de asprime al pielii la intervale de 0, 7 și 42 zile.

** Produs testat pe subiecți pentru a evalua netezimea, catifelarea, strălucirea și luminozitatea, măsurate pe o scară de evaluare vizuală, la intervale de 2, 4 și 7 zile.

*** Produs testat pe subiecți pentru măsurarea nivelului de hidratare al pielii la intervale de opt ore. 100% din subiecți au prezentat un nivel de hidratare al pielii dublu față de nivelul de referință, după opt ore.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent