Q. De ce mă îngraș deși mănânc mai puțin sau am doar o masă pe zi ?

R. Săritul peste mese nu este o idee bună. Pentru a slăbi și pentru a menține greutatea, trebuie redusă cantitatea de calorii pe care le consumăm, sau trebuie arse mai multe calorii prin exercițiu fizic, dar nutrienții de care are nevoie corpul trebuiesc furnizați.
De exemplu, când nu are suficiente proteine, corpul trebuie să facă rost de o sursă alternativă și aceasta este proteina din țesutul muscular, care în timp se pierde ducând la încetinirea metabolismului. Iar un metabolism încetinit înseamnă acumulare de kilograme.
Săritul peste mese în final duce la oboseală și la o nutriție săracă oferită corpului. De asemenea, tentația de a gusta alimente bogate în grăsimi și zahăr este mult mai mare.

Q. Îmi ține mie de foame shake-ul ăsta de la Herbalife ?

R. Shake-ul Herbalife Formula 1 este foarte bogat din punct de vedere nutritiv, hrănind corpul foarte bine. Pentru persoanele cu surplus mare de greutate se adaugă pudră de proteine personalizată pentru atingerea necesarului de proteine zilnic. Având proteine suficiente pentru susținerea masei musculare, corpul va ajunge treptat la un metabolism optim ce va asigura arderea corectă a caloriilor.

Q. Ce îmi trebuie mie prafuri și pastile d-astea când eu am roșia mea din grădină sau de la piață ?

R. Nouă personal ne place să mâncăm, evident, însă am devenit conștienți de valoarea nutritivă tot mai scăzută a legumelor și fructelor. De aceea am decis să suplimentăm ceea ce nu ne mai putem lua din alimentația obișnuită cu suplimenti alimentari Herbalife.
Cine nu conștientizează, acumulează carențe și mai devreme sau mai târziu vin și consecințele. Este adevărat că atât cât este sezon, legumele și fructele de la țară de la bunici sunt excelente (atenție, nu tot ce este în piață este de calitate - sunt întreprinzători care au culturi speciale pentru uz propriu și alte culturi pentru vânzare).
Dar ce facem când nu mai este sezon? Corpul are nevoie în continuare de nutrienți și dacă nu folosim suplimenți carențele nutriționale se vor accentua.

Q. Dacă folosesc produse Herbalife trebuie să le iau toată viața ?

R. Produsele Herbalife fiind suplimenți alimentari, furnizează corpului nutreienții atât de necesari. Atât timp cât folosim produsele Herbalife este ca și cum am mânca un măr de calitate din care să ne luăm nutrienți, o roșie, etc. În momentul în care nu folosim produsele Herbalife este ca și cum nu am mai mânca acel măr sau roșie...
Așadar nu trebuiesc luate permanent. Este o alegere pe care noi am facut-o, conștienți fiind de necesitatea asigurării nutrienților de calitate pentru corpul nostru.

Q. Am auzit că cineva a slăbit cu produse Herbalife și apoi s-a îngrășat la loc, sau mai mult. Este adevărat ?

R. Sigur că poate fi adevărat. Produsele Herbalife nu sunt o pastilă magică pe care o luăm și gata, nu mai contează ce facem. Produsele Herbalife oferă o bună nutriție cu puține calorii, cu timpul corpul revine la un metabolism corect și astfel se produce slăbirea.

Legat de slăbire, trebuie menționat că:
  • există un interval optim în care o persoană trebuie să fie cu greutatea pentru a se putea menține mai ușor. Dacă nu se slăbește până în acest interval, indiferent cum are loc slăbirea, persoana se va îngrășa la loc, și va continua acumularea de kilograme.

  • după ce se ajunge cu slăbirea la intervalul optim este important de ținut o menținere la acea greutate pentru a obișnui corpul cu noua situație. Cine face slăbire cu produse Herbalife dar nu face menținerea, în timp sunt șanse mari să revină foarte ușor la surplus de greutate.

  • dacă s-a făcut și slăbire și menținere cu produse Herbalife, trebuie menținute obiceiuri alimentare corecte, un stil de viață activ, și mare grijă la ce mâncăm. Dacă revenim la ceea ce ne-a dus inițial la surplus de greutaate, la sărit peste mese, nu bem apă suficientă, fast food, dulciuri, etc. - firește că ne vom îngrășa la loc, iar acumularea de kilograme va continua.

Q. Produsle Herbalife au efecte adverse, afectează ceva?

R. Noi folosim produse Herbalife din 2008, zi de zi, și suntem bucuroși să ne întâlnim cu oricine dorește, să facem o evaluare wellness împreună, să comparăm rezultatele. Suntem super ok, și ne simțim excelent. Așadar... nu afectează absolut nimic. Avem colegi din Herbalife care folosesc produsele Herbalife ca și suplimenți alimentari de peste 10 ani, 20 de ani, 30 de ani și arată foarte bine și se simt în formă maximă.

Q. De ce sunt așa scumpe produsele Herbalife ?

R. Sunt produse de calitate superioară, și normal, depinde în comparație cu ce par scumpe. Nouă ne place asemănarea produselor Herbalife cu o mașină hibridă. Evident că este mai scumpă, dar costurile de deplasare în timp sunt mult reduse. Decât să plătim inevitabil prețul sănătății mai târziu, noi preferăm să investim în sănătatea noastră acum.
Pentru ceea ce sunt produsele Herbalife, pentru știința care este în spatele lor, pentru rezultatele pe care le avem noi și clienții noștri cu produsele Herbalife nu sunt nici pe departe scumpe.