Drepturile persoanelor vizate

Extras din Regulamentul nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor)

Pentru a-ti exercita drepturile legale, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail contact@slabire-sanatoasa.ro:

  • Dreptul de retragere a consimtamantului: In situatia in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, iti poti retrage consimtamantul in orice moment si in mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa contact@slabire-sanatoasa.ro cu subiectul "retragere consimtamant".
  • Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;
  • Dreptul de a te adresa justitiei;
  • Dreptul de acces: Ai dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, ai dreptul de acces la datele respective.
  • Dreptul la rectificare: Ai dreptul de a obtine de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.
  • Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): In situatiile in care datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor, s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea sau datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obtine stergerea datelor care te privesc, fara intarzieri nejustificate.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii: Ai dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri:
    (a) contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite noua sa verificam exactitatea datelor;
    (b) prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
    (c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
    (d) te-ai opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.
  • Dreptul la portabilitatea datelor: Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care ni le-ai furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in cazul in care:
    (a) prelucrarea se bazeaza pe consimtamant in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; si
    (b) prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Nu ai acest drept in cazul in care decizia:
    (a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si un operator de date;
    (b) este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau
    (c) are la baza consimtamantul tau explicit.
  • Perioada de timp: Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.
  • Restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu iti putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.
  • Imposibilitatea de a te identifica: In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizezi in solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci cand ne furnizezi numele si adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de catre browser. In astfel de cazuri, in cazul in care nu te putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii tale, cu exceptia cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea.

Slăbire-Sănătoasă.Ro respectă confidențialitatea datelor clienților si se angajează să nu transmită datele utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul contactării clienților săi, și în scopul informării acestora asupra noutăților și ofertelor curente.

După efectuarea unei comenzi, vom reține datele personale și le vom folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe acest site, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.
Slăbire-Sănătoasă.Ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, și poate trimite felicitări sau alte mesaje speciale.

Slăbire-Sănătoasă.Ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Slăbire-Sănătoasă.Ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicițati ștergerea datelor.
De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletter-ul Slăbire-Sănătoasă.Ro, se pot dezabona utilizând linkul de la finalul newsletter-ului primit prin email.

Cumpără cu încredere produse Herbalife de pe Slăbire-Sănătoasă.Ro cu livrare rapidă în toată țara.