Activator Celular

Activator Celular

104.00 Lei
Asimilează multe din elementele nutritive din alimentația ta pentru a hrăni corpul, pentru a avea mai multă energie. Herbalife Activator Cell este produsul care îmbunătățește absorbția nutrienților și eliberează energia celulară.

Descriere

Absorbția elementelor nutritive

• Cell Activator este un supliment nutritiv Herbalife care optimizează metabolismul, contribuind astfel la potențarea procesului de absorbție a elementelor nutritive care intră în organism.
• Factorii care participă la prelucrarea energiei celulare alături de microelementele nutritive și un mix unic din mai multe plante vă vor îmbunătăți vitalitatea.

Proprietățile ingredientelor de bază

- bogat în vitamine din complexul B (B1, B2, B6), ajută la transformarea alimentelor în energie și susține metabolismul energetic.
- bogat în zinc, ajută la metabolizarea normală a carbohidraților.
- conține mangan și cupru pentru a proteja celulele de stresul oxidativ.
- factori botanici Alge chlorella, care protejează corpul împotriva radiaţiilor nocive, cu efect de apărare împotriva radicalilor liberi, ajută la eliminarea substanțelor chimice nocive și a metalelor grele din organism (detoxifiant).
- ciupercile Shiitake, sunt specia cu cele mai puternice efecte antiinflamatoare și sprijină imunitatea.
- extract de ardei iute Cayenne, îmbunătăteste circulaţia sanguină, întăreşte imunitatea.

Prezentare - Herbalife Cell Activator

- 78.9 gr, 90 tablete
- fabricat în S.U.A.

Consum: 1 tabletă de 3 ori/zi înainte de masă.
Pentru rezultate bune, vă recomandăm Activator Celular Herbalife împreună cu Formula 1 și Formula 2 sau Ceai Herbalife de plante.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent