Program Herbalife Slăbire Mini

Program Herbalife Slăbire Mini

220.00 Lei
Alege Tip Multivitamine:
Multivitamine Herbalife Formula 2 - Femei Femei
Multivitamine Herbalife Formula 2 - Bărbați Bărbați
Alege Aromă Shake:
Formula 1 Café Latte Café Latte
Formula 1 Banană Banană
Formula 1 Fructe de Pădure Fructe de Pădure
Formula 1 Măr Măr
Formula 1 Ciocolată Fină Ciocolată Fină
Formula 1 Fursecuri crocante Fursecuri
Formula 1 Vanilie Vanilie
Formula 1 Căpșuni Căpșuni
Formula 1 Ciocolată și Mentă Ciocolată și Mentă
2 mese / zi - inlocuite cu Herbalife Formula 1 Shake + 1 masă sănătoasă

Investește inteligent ~12lei / zi pentru sănătatea ta !

Vrei să slăbești sănătos, fără să îți fie foame și să ai energie ? Vei beneficia de o nutriție corectă cu un aport caloric mult mai scăzut. Programul Herbalife de Slăbire minim oferă două mese sănătoase, multivitamine și activator celular pentru îmbunătățirea absorbției elementelor nutritive.

Descriere

Programul Herbalife pentru Slăbire minim conține două mese sănătoase Herbalife Formula 1 pe zi și multivitamine Herbalife Formula 2 ce oferă mulți din nutrienții necesari corpului zilnic. Tabletele de multivitamine completează nutrițional shake-ul Formula 1 și se folosesc cu minim 1.5 litri de apă pe zi, astfel asigurând mare parte din necesarul zilnic de apă. Programul aduce corpului nutrienții esențiali și energie fără a crește nivelul zahărului și implicit al insulinei, ceea ce ajută la evitarea carbohidraților în exces pe timpul zilei. Foamea va fi controlată mai ușor, poftele de carbohidrați se reduc și corpul va fi nevoit să folosească din depozitele de grăsime pentru a obține energia necesară.

Cu programul Herbalife de slăbire minim obții :
- Nutrienții esențiali necesari corpului zilnic cu un aport caloric scăzut.
- Energie suficientă pentru a face față solicitărilor zilnice.
- Suficientă hidratare pentru asigurarea necesarului de apă.
- Un nivel al zahărului din sânge în limite normale ce ajută la evitarea producerii de insulină în exces pe parcursul zilei.
- Corpul slăbește din masa grasă în timp ce crește masa musculară.


Detalii program Herbalife de slăbire minim:


Herbalife Formula 2 - Multivitamine

Asigurați-vă cele minim 5 porții de legume și fructe de diferite culori recomandate zilnic într-o formă comprimată.
De 2 ori pe zi, înainte de masă, se consumă o tabletă de Herbalife Formula 2 Multivitamine cu 500 ml de apă. Folosind un supliment Herbalife de calitate superioară, evitați acumularea carențelor nutriționale cauzate de stilul de alimentație modern. Datorită vitaminelor și mineralelor, Herbalife Formula 2 Multivitamine ajută la protejarea împotriva efectului radicalilor liberi, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și susține metabolismul din punct de vedere energetic. Pentru mai multe detalii accesați pagina Herbalife Formula 2 Multivitamine.


Herbalife Formula 1 - asigură două mese sănătoase

Shake-ul Formula 1 Herbalife oferă o combinație echilibrată de proteine de înaltă calitate din soia și lapte, carbohidrați din plante, micronutrienți esențiali și un adaos de plante și ierburi, într-o formulă unică.
Savurați o masă sănătoasă completă la pahar, cu numai 220 kcal per porție.
Pentru detalii de consum și preparare accesați Herbalife Formula 1 - preparare.
Cu o gamă diversă de arome, veți găsi cu siguranță combinația potrivită pentru o masă delicioasă. Există foarte multe rețete de shake și evident, aveți libertatea de a vă pune imaginația la treabă pentru a vă crea propriile rețete.


Notă
: Pentru mod de consum, preparare, recomandări personalizate cazului dumneavoastră, vă rugăm contactați un consultant Slăbire-Sănătoasă.Ro și veți primi cele mai bune îndrumări. Numai așa veți obține rezultate bune, de durată.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent