Program Herbalife Slăbire Accelerată

Program Herbalife Slăbire Accelerată

449.00 Lei
Alege Aromă Ceai:
Ceai Herbalife de Plante 50gr Natural Natural
Ceai Herbalife de Plante 50gr Lămâie Lămâie
Ceai Herbalife de Plante 50gr Piersică Piersică
Alege Tip Multivitamine:
Multivitamine Herbalife Formula 2 - Femei Femei
Multivitamine Herbalife Formula 2 - Bărbați Bărbați
Alege Aromă Shake:
Formula 1 Café Latte Café Latte
Formula 1 Banană Banană
Formula 1 Fructe de Pădure Fructe de Pădure
Formula 1 Măr Măr
Formula 1 Ciocolată Fină Ciocolată Fină
Formula 1 Fursecuri crocante Fursecuri
Formula 1 Zmeură și Ciocolată Albă Zmeură și Ciocolată Albă
Formula 1 Vanilie Vanilie
Formula 1 Căpșuni Căpșuni
Formula 1 Ciocolată și Mentă Ciocolată și Mentă
2 mese / zi - inlocuite cu Herbalife Formula 1 Shake + 1 masă sănătoasă

Investește inteligent ~19lei / zi pentru sănătatea ta !

Slăbește comod din masa grasă, și fortifică-ți în același timp masa musculară folosind programul pentru slăbire accelerată Herbalife. Programele de slăbire Herbalife diferă de curele de slăbire pentru că hrănesc și susțin corpul cu toți nutrienții de care are nevoie.

Descriere

Ce să fac dacă vreau să slăbesc corect:
• corpul trebuie să beneficieze de nutrienții necesari, mâncând mai puține calorii.
• corpul trebuie să beneficieze de energie suficientă pentru a funcționa în condiții optime.
• corpul trebuie să fie hidratat corect pentru a asigura necesarul de apă.
• nivel zahărului din sânge trebuie menținut în limite normale pentru a evita producerea excesivă de insulină pe parcursul zilei.
• corpul slăbește din masa grasă în timp ce sporește masa musculară.

Programul Herbalife pentru Slăbire Accelerată respectă principiile unei slăbiri corecte: două mese sănătoase pe zi sunt asigurate de shake-ul nutritiv Herbalife Formula 1. Într-o rețetă unică foarte hrănitoare, Herbalife Formula 1 furnizează împreună cu multivitaminele Herbalife Formula 2, foarte mulți din nutrienții necesari corpului zilnic. Multivitamine Formula 2 pentru a completa aportul nutritiv, Activator Celular pentru absorbția elementelor nutritive și energie, ceaiul de plante Herbalife ajută la asigurarea necesarului de apă zilnic și contribuie la o mai bună concentrare și la revitalizare.
Acest program de slăbire oferă mai mult confort în timpul slăbirii și în același timp și o nutriție echilibrată pentru o slăbire sănătoasă.


Detalii program Herbalife pentru Slăbire Accelerată:


Ceai Herbalife - băutură instant pe bază de plante

Într-o combinație unică de ceai verde, ceai galben, cardamon, nalbă de pădure și hibiscus, o ceașcă de ceai instant Herbalife cu aprox. 85mg de cofeină, oferă o mai bună agilitate și concentrare și ajută la creșterea vigilenței mentale.
Fiind o băutură cu foarte puține calorii (aprox 6 kcal per porție, preparat cu 250 ml apă fierbinte sau rece), consumul acesteia vă permite să minimizați cantitatea de zahăr, crescând în același timp nivelul de hidratare a corpului. Ceaiul Herbalife acționează rapid și ajută la arderea grăsimilor. Pentru mai multe detalii accesați pagina Ceai Herbalife de Plante.


Herbalife Activator Celular

Optimizează metabolismul, contribuind astfel la potențarea procesului de absorbție a elementelor nutritive care intră în organism. Sporește vitalitatea cu ajutorul factorilor care participă la prelucrarea energiei celulare alături de microelementele nutritive și un mix unic din mai multe plante. Conține factori botanici care protejează corpul împotriva radiaţiilor nocive, cu efect de apărare împotriva radicalilor liberi, ajută la eliminarea substanțelor chimice nocive și a metalelor grele din organism (detoxifiant). Pentru mai multe detalii accesați pagina Herbalife Activator Celular.


Herbalife Formula 2 - Multivitamine

Asigurați-vă cele minim 5 porții de legume și fructe de diferite culori recomandate zilnic într-o formă comprimată.
De 2 ori pe zi, înainte de masă, se consumă o tabletă de Herbalife Formula 2 Multivitamine cu 500 ml de apă. Evită acumularea carențelor nutriționale cauzate de stilul de alimentație modern folosind un supliment Herbalife de calitate superioară. Datorită vitaminelor și mineralelor, Herbalife Formula 2 Multivitamine ajută la protejarea celulelor de efectul radicalilor liberi, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și susține metabolismul din punct de vedere energetic. Pentru mai multe detalii accesați pagina Herbalife Formula 2 Multivitamine.


Herbalife Formula 1 - asigură două mese sănătoase

Shake-ul Formula 1 Herbalife oferă o combinație echilibrată de proteine de înaltă calitate din soia și lapte, carbohidrați din plante, micronutrienți esențiali și un adaos de plante și ierburi, într-o formulă unică.
Savurați o masă sănătoasă completă la pahar, cu numai 220 kcal per porție.
Pentru detalii de consum și preparare accesați Herbalife Formula 1 - preparare.
Cu o gamă diversă de arome, veți găsi cu siguranță combinația potrivită pentru o masă delicioasă. Există foarte multe rețete de shake și evident, aveți libertatea de a vă pune imaginația la treabă pentru a vă crea propriile rețete.


Notă
: Pentru mod de consum, preparare, recomandări personalizate cazului dumneavoastră, vă rugăm contactați un consultant Slăbire-Sănătoasă.Ro și veți primi cele mai bune îndrumări. Numai așa veți obține rezultate bune, de durată.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent