Program Herbalife Menținere

Program Herbalife Menținere

299.00 Lei
Alege Tip Multivitamine:
Multivitamine Herbalife Formula 2 - Femei Femei
Multivitamine Herbalife Formula 2 - Bărbați Bărbați
Alege Aromă Shake:
Formula 1 Café Latte Café Latte
Formula 1 Banană Banană
Formula 1 Fructe de Pădure Fructe de Pădure
Formula 1 Măr Măr
Formula 1 Ciocolată Fină Ciocolată Fină
Formula 1 Fursecuri crocante Fursecuri
Formula 1 Vanilie Vanilie
Formula 1 Căpșuni Căpșuni
Formula 1 Ciocolată și Mentă Ciocolată și Mentă
După ce corpul ajunge la greutatea optimă - este mult mai ușor de menținut !

Investește inteligent ~10lei / zi pentru sănătatea ta !

Descriere

Greutatea ta este indiscutabil asociată cu imaginea corpului tău și încrederea în tine, dar știi de ce este important să menții o greutate corectă ? Mai întâi terbuie să afli dacă ai o greutate sănătoasă. Calculează-ți Indicele de Masă Corporală [IMC] sau în engleză Body Mass Index [BMI], și determină dacă greutatea ta este în intervalul optim.


De ce este important să menții o greutate corectă

Potrivit Office of the Surgeon General (OSG), în America "aproximativ 300.000 de decese pe an pot fi asociate cu obezitatea". Motivul principal pentru menținerea unei greutăți sănătoase este că surplusul de greutate crește riscul incidenței multor probleme de sănătate.

Boli de inimă. Să porți zi de zi o greutate în plus este un efort important pentru inima ta. Dacă ai surplus de greutate, riscul unei boli de inimă este mult mai mare decât dacă ai menține o greutate sănătoasă. Persoanele la obezitate sunt de două ori mai predispuse la tensiune arterială ridicată.

Deși genetica joacă și ea un rol în riscul unei boli de inimă, cea mai bună prevenție este menținerea unei greutăți sănătoase.

Diabet. Diabetul de tip 2 este deseori asociat cu obezitatea. De fapt, 80% dintre diabetici sunt persoane cu surplus de greutate sau persoane aflate la obezitate, conform OSG. Chiar și dacă acumulezi o greutate relativ mică, de 10 Kg în plus, asta poate dubla riscul de apariție a diabetului în comparație cu o persoană care menține o greutate sănătoasă.

Cancer. Obezitatea poate favoriza chiar anumite tipuri de cancer, cum ar fi la prostată, rinichi, colon, vezică biliară, de col uterin, sau cancer mamar la femei în postmenopauză. Femeile care acumulează peste 10 Kg după vârsta de 20 de ani au șanse duble să sufere de cancer la sân postmenopauzal, conform OSG.

Alte complicații. Surplusul de greutate afectează articulațiile (genunchi, glezne) și sporește riscul de apariție a artritei. Poate cauza probleme respiratorii cum ar fi astm, apneea de somn (pauze respiratorii repetate). Pentru femei, obezitatea poate cauza complicații la naștere, diabet gestațional, defecte la naștere pentru copil. Menținând o greutate sănătoasă, nu numai că vei preveni complicații și boli care îți amenință viața, dar vei avea mai multă energie să te ocupi de hobby-urile tale, să faci față cu ușurință îndatoririlor de serviciu, să petreci mai mult timp și să te joci cu copiii.


O greutate sănătoasă îți va crește încrederea în tine

Este un sentiment neplăcut să te îmbraci cu pantalonii și să observi că te strâng mai mult decât de obicei. În mod contrar, dacă menții o greutate corectă, îți place ceea ce vezi în persoana ta, ai mai multă încredere în tine și te simți mai în siguranță.

Este important să avem o perspectivă realistă despre ce înseamnă o greutate sănătoasă. Nu înseamnă o greutate de fotomodel. În urma unei evaluări personalizate a stilului dumneavoastră de viață și a obiceiurilor alimentare, vom determina care este greutatea sănătoasă la care vă puteți menține pe termen lung.

În timp ce evitarea problemelor de sănătate ar trebui să fie motivul principal pentru interesul asupra greutății lor, mulți oameni simt că a avea o imagine pozitivă despre corpul lor este motivul pentru care este important să mențină o greutate sănătoasă.


Nutriție și Mișcare pentru a menține o greutate sănătoasă

Este ușor de înțeles că pentru a menține o greutate corectă este important să avem o nutriție echilibrată, hidratare corespunzătoare și activitate fizică regulată. Evitați dietele rapide, cura de slăbire rapidă, așa numitele diete yo-yo. Veți pierde din greutate repede dar o veți pune la loc de două ori mai repede. Aceste fluctuații rapide nu sunt sănătoase pentru corp, și accentuează importanța menținerii unei greutăți corecte pe termen lung.

Pe lângă nutriția echilibrată, mișcarea regulată joacă un rol important în menținerea greutății. Majoritatea celor care își mențin cu ușurință greutatea realizează asta făcând din exercițiul fizic o parte importantă din viața lor. Activitatea ce solicită intens sistemul cardiovascular îți menține inima sănătoasă, iar antrenamentele de rezistență vor ajuta la sănătatea oaselor și a articulațiilor.

Adoptând obiceiuri sănătoase incluzând o nutriție adecvată și exerciții fizice, vă veți crește încrederea de sine și vă veți îmbunătăți sănătatea. Este important să mențineți o greutate sănătoasă pentru că vă sunteți datori vouă înșivă și celor care vă sunt dragi.


Cu Herbalife menții greutatea ușor. Cum și De ce ?

Cu Herbalife menții greutatea ușor pentru că produsele Herbalife oferă foarte mulți nutrienți cu puține calorii. De exemplu o masă sănătoasă (shake-ul nutritiv Herbalife Formula 1) preparată cu lapte de 1.5% aduce un aport caloric de aproximativ 220 kcal. Corpul este bine hrănit, proteinele de calitate din soia ajută la dezvoltarea masei musculare slabe, astfel metabolismul este intensificat, și vei arde mai multe calorii chiar și în timpul somnului.

Vizualizează secțiunile din categoria Menținere și alege produsele Herbalife care ți se potrivesc. În orice moment suntem gata să îți oferim sprijin.
Nu ezita să ne contactezi.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent