Program Herbalife Îngrășare Rapidă

Program Herbalife Îngrășare Rapidă

566.00 Lei
Alege Gust Aloe:
Concentrat Herbal Aloe Vera Mango Mango
Concentrat Herbal Aloe Vera Original Original
Alege Tip Multivitamine:
Multivitamine Herbalife Formula 2 - Femei Femei
Multivitamine Herbalife Formula 2 - Bărbați Bărbați
Alege Aromă Shake:
Formula 1 Café Latte Café Latte
Formula 1 Banană Banană
Formula 1 Fructe de Pădure Fructe de Pădure
Formula 1 Măr Măr
Formula 1 Ciocolată Fină Ciocolată Fină
Formula 1 Fursecuri crocante Fursecuri
Formula 1 Vanilie Vanilie
Formula 1 Căpșuni Căpșuni
Formula 1 Ciocolată și Mentă Ciocolată și Mentă
Investește inteligent ~28lei / zi pentru sănătatea ta !

Program de îngrășare sănătoasă ce oferă vitalitate, ajută la susținerea masei musculare și a metabolismului. Bogat în nutrienți, programul de îngrășare rapidă Herbalife hrănește și susține corpul cu toți nutrienții necesari.

Descriere

Programul Herbalife pentru Îngrășare Rapidă oferă o trei deserturi sănătoase pe zi (shake-ul nutritiv Herbalife Formula 1). Într-o rețetă unică foarte hrănitoare și delicioasă, Herbalife Formula 1 furnizează împreună cu multivitaminele Herbalife Formula 2 și Activator Celular foarte mulți din nutrienții necesari corpului zilnic. Multivitamine Formula 2 pentru a completa aportul nutritiv, Activator Celular pentru absorbția elementelor nutritive și energie. Pudra proteică personalizată este necesară pentru a susține masa musculară.

Beneficii:
• corpul se bucură de nutrienții esențiali de care are nevoie zilnic.
• oferă energia necesară corpului.
• susține masa musculară.

Detalii program Herbalife pentru Îngrășare Rapidă:


Proteine Herbalife - Formula 3

Proteina din zer conţine aminoacizi şi se poate amesteca uşor cu lapte, rezultând astfel un cocktail cremos. Formula 3 Pudră de Proteine Personalizată asigură energie, susține masa musculară slabă şi este foarte eficient metabolizată.
Având în vedere că 25% din structura organismului nostru este formată din proteine, care constituie materia primă pentru celulele noastre, este evident că avem nevoie de un aport zilnic de proteine de cea mai bună calitate pentru a compensa pierderile și pentru refacerea și menținerea țesuturilor musculare. Amestecul brevetat Herbalife Pudră proteică personalizată este o formulă simplă, neîndulcită ce se poate adăuga la Shake-ul Formula 1 Herbalife sau se poate amesteca cu alte alimente și băuturi, inclusiv sosuri și supe. Pentru mai multe detalii accesați pagina Pudră de Proteine Herbalife.


Herbalife Formula 2 - Multivitamine

Asigurați-vă cele minim 5 porții de legume și fructe de diferite culori recomandate zilnic într-o formă comprimată.
De 2 ori pe zi, înainte de masă, se consumă o tabletă de Herbalife Formula 2 Multivitamine cu 500 ml de apă. Evită acumularea carențelor nutriționale cauzate de stilul de alimentație modern folosind un supliment Herbalife de calitate superioară. Datorită vitaminelor și mineralelor, Herbalife Formula 2 Multivitamine ajută la protejarea celulelor de efectul radicalilor liberi, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și susține metabolismul din punct de vedere energetic. Pentru mai multe detalii accesați pagina Herbalife Formula 2 Multivitamine.


Herbalife Activator Celular

Optimizează metabolismul, contribuind astfel la potențarea procesului de absorbție a elementelor nutritive care intră în organism. Sporește vitalitatea cu ajutorul factorilor care participă la prelucrarea energiei celulare alături de microelementele nutritive și un mix unic din mai multe plante. Conține factori botanici care protejează corpul împotriva radiaţiilor nocive, cu efect de apărare împotriva radicalilor liberi, ajută la eliminarea substanțelor chimice nocive și a metalelor grele din organism (detoxifiant). Pentru mai multe detalii accesați pagina Herbalife Activator Celular.


Herbalife Aloe Mango

Într-un pahar de apă se toarnă 2-3 căpăcele de concentrat Herbalife Aloe. Vei savura o băutură răcoritoare, sănătoasă, care conține foarte mulți nutrienți benefici pentru digestie. Astfel vei incepe ziua cu o hidratare corectă. Vă ajută să restaurați necesarul zilnic de lichide. Ajută corpul la acțiunea de auto-curățare.


Herbalife Formula 1 - asigură trei deserturi/mese sănătoase

Shake-ul Formula 1 Herbalife oferă o combinație echilibrată de proteine de înaltă calitate din soia și lapte, carbohidrați din plante, micronutrienți esențiali și un adaos de plante și ierburi, într-o formulă unică.
Savurați o masă sănătoasă completă la pahar, cu numai 220 kcal per porție.
Pentru detalii de consum și preparare accesați Herbalife Formula 1 - preparare.
Cu o gamă diversă de arome, veți găsi cu siguranță combinația potrivită pentru o masă delicioasă. Există foarte multe rețete de shake și evident, aveți libertatea de a vă pune imaginația la treabă pentru a vă crea propriile rețete.

Notă: Pentru mod de consum, preparare, recomandări personalizate cazului dumneavoastră, vă rugăm contactați un consultant Slăbire-Sănătoasă.Ro și veți primi cele mai bune îndrumări. Numai așa veți obține rezultate bune, de durată.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent