Program Herbalife Îngrășare Avansată

Program Herbalife Îngrășare Avansată

416.00 Lei
Alege Gust Aloe:
Concentrat Herbal Aloe Vera Mango Mango
Concentrat Herbal Aloe Vera Original Original
Alege Aromă Shake:
Formula 1 Biscuiți și Frișcă Biscuiți și Frișcă
Formula 1 Ciocolată Ciocolată
Formula 1 Capuccino Cappuccino
Formula 1 Vanilie Vanilie
Formula 1 Fructe Tropicale Fructe Tropicale
Formula 1 Căpșuni Căpșuni
Formula 1 Măr și Scorțișoară Măr și Scorțișoară
Formula 1 Ciocolată și Mentă Ciocolată și Mentă
Formula 1 Zmeură și Afine Zmeură și Afine
Alege Tip Multivitamine:
Multivitamine Herbalife Formula 2 - Femei Femei
Multivitamine Herbalife Formula 2 - Bărbați Bărbați
Investește inteligent ~22lei / zi pentru sănătatea ta !

Program de îngrășare sănătoasă ce oferă vitalitate, ajută la susținerea masei musculare și a metabolismului. Bogat în nutrienți, programul de îngrășare Herbalife avansat hrănește și susține corpul cu toți nutrienții necesari.

Descriere

Programul Herbalife pentru Îngrășare Avansat oferă o trei deserturi sănătoase pe zi (shake-ul nutritiv Herbalife Formula 1). Într-o rețetă unică foarte hrănitoare și delicioasă, Herbalife Formula 1 furnizează împreună cu multivitaminele Herbalife Formula 2 și Activator Celular foarte mulți din nutrienții necesari corpului zilnic. Multivitamine Formula 2 pentru a completa aportul nutritiv, Activator Celular pentru absorbția elementelor nutritive și energie. Pudra proteică personalizată este necesară pentru a susține masa musculară.

Beneficii:
• corpul se bucură de nutrienții esențiali de care are nevoie zilnic.
• oferă energia necesară corpului.
• susține masa musculară.

Detalii program Herbalife pentru Îngrășare Avansat:


Herbalife Aloe Mango

Într-un pahar de apă se toarnă 2-3 căpăcele de concentrat Herbalife Aloe. Vei savura o băutură răcoritoare, sănătoasă, care conține foarte mulți nutrienți benefici pentru digestie. Astfel vei incepe ziua cu o hidratare corectă. Vă ajută să restaurați necesarul zilnic de lichide. Ajută corpul la acțiunea de auto-curățare.


Herbalife Formula 2 - Multivitamine

Asigurați-vă cele minim 5 porții de legume și fructe de diferite culori recomandate zilnic într-o formă comprimată.
De 3 ori pe zi, înainte de fiecare masă, se consumă o tabletă de Herbalife Formula 2 Multivitamine cu 500 ml de apă. Evită acumularea carențelor nutriționale cauzate de stilul de alimentație modern folosind un supliment Herbalife de calitate superioară. Datorită vitaminelor și mineralelor, Herbalife Formula 2 Multivitamine ajută la protejarea celulelor de efectul radicalilor liberi, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și susține metabolismul din punct de vedere energetic. Pentru mai multe detalii accesați pagina Herbalife Formula 2 Multivitamine.


Herbalife Activator Celular

Optimizează metabolismul, contribuind astfel la potențarea procesului de absorbție a elementelor nutritive care intră în organism. Sporește vitalitatea cu ajutorul factorilor care participă la prelucrarea energiei celulare alături de microelementele nutritive și un mix unic din mai multe plante. Conține factori botanici care protejează corpul împotriva radiaţiilor nocive, cu efect de apărare împotriva radicalilor liberi, ajută la eliminarea substanțelor chimice nocive și a metalelor grele din organism (detoxifiant). Pentru mai multe detalii accesați pagina Herbalife Activator Celular.


Herbalife Formula 1 - asigură trei deserturi/mese sănătoase

Shake-ul Formula 1 Herbalife oferă o combinație echilibrată de proteine de înaltă calitate din soia și lapte, carbohidrați din plante, micronutrienți esențiali și un adaos de plante și ierburi, într-o formulă unică.
Savurați o masă sănătoasă completă la pahar, cu numai 220 kcal per porție.
Pentru detalii de consum și preparare accesați Herbalife Formula 1 - preparare.
Cu o gamă diversă de arome, veți găsi cu siguranță combinația potrivită pentru o masă delicioasă. Există foarte multe rețete de shake și evident, aveți libertatea de a vă pune imaginația la treabă pentru a vă crea propriile rețete.

Notă: Pentru mod de consum, preparare, recomandări personalizate cazului dumneavoastră, vă rugăm contactați un consultant Slăbire-Sănătoasă.Ro și veți primi cele mai bune îndrumări. Numai așa veți obține rezultate bune, de durată.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent