Program Herbalife Îngrășare Accelerată

Program Herbalife Îngrășare Accelerată

388.00 Lei
Alege Tip Multivitamine:
Multivitamine Herbalife Formula 2 - Femei Femei
Multivitamine Herbalife Formula 2 - Bărbați Bărbați
Alege Aromă Shake:
Formula 1 Café Latte Café Latte
Formula 1 Banană Banană
Formula 1 Fructe de Pădure Fructe de Pădure
Formula 1 Măr Măr
Formula 1 Ciocolată Fină Ciocolată Fină
Formula 1 Fursecuri crocante Fursecuri
Formula 1 Zmeură și Ciocolată Albă Zmeură și Ciocolată Albă
Formula 1 Vanilie Vanilie
Formula 1 Căpșuni Căpșuni
Formula 1 Ciocolată și Mentă Ciocolată și Mentă
Investește inteligent ~22lei / zi pentru sănătatea ta !

Program pentru susținerea masei musculare și a metabolismului ce oferă corpului vitalitate pentru o îngrășare sănătoasă. Bogat în nutrienți, programul de îngrășare Herbalife mediu hrănește și susține corpul cu toți nutrienții necesari.

Descriere

Programul Herbalife pentru Îngrășare Mediu oferă o trei deserturi sănătoase pe zi (shake-ul nutritiv Herbalife Formula 1). Într-o rețetă unică foarte hrănitoare și delicioasă, Herbalife Formula 1 furnizează împreună cu multivitaminele Herbalife Formula 2 și Activator Celular foarte mulți din nutrienții necesari corpului zilnic. Multivitamine Formula 2 pentru a completa aportul nutritiv, Activator Celular pentru absorbția elementelor nutritive și energie. Completează fiecare masă cu acest desert delicios pentru o asimilare mai bună și pentru o îngrășare corectă.

Beneficii:
• corpul se bucură de nutrienții esențiali de care are nevoie zilnic.
• oferă energia necesară corpului.
• susține masa musculară.

Detalii program Herbalife pentru Îngrășare Mediu:


Herbalife Formula 2 - Multivitamine

Asigurați-vă cele minim 5 porții de legume și fructe de diferite culori recomandate zilnic într-o formă comprimată.
De 2 ori pe zi, înainte de masă, se consumă o tabletă de Herbalife Formula 2 Multivitamine cu 500 ml de apă. Evită acumularea carențelor nutriționale cauzate de stilul de alimentație modern folosind un supliment Herbalife de calitate superioară. Datorită vitaminelor și mineralelor, Herbalife Formula 2 Multivitamine ajută la protejarea celulelor de efectul radicalilor liberi, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și susține metabolismul din punct de vedere energetic. Pentru mai multe detalii accesați pagina Herbalife Formula 2 Multivitamine.


Herbalife Activator Celular

Optimizează metabolismul, contribuind astfel la potențarea procesului de absorbție a elementelor nutritive care intră în organism. Sporește vitalitatea cu ajutorul factorilor care participă la prelucrarea energiei celulare alături de microelementele nutritive și un mix unic din mai multe plante. Conține factori botanici care protejează corpul împotriva radiaţiilor nocive, cu efect de apărare împotriva radicalilor liberi, ajută la eliminarea substanțelor chimice nocive și a metalelor grele din organism (detoxifiant). Pentru mai multe detalii accesați pagina Herbalife Activator Celular.


Herbalife Formula 1 - asigură trei deserturi/mese sănătoase

Shake-ul Formula 1 Herbalife oferă o combinație echilibrată de proteine de înaltă calitate din soia și lapte, carbohidrați din plante, micronutrienți esențiali și un adaos de plante și ierburi, într-o formulă unică.
Savurați un desert sănătos la pahar, cu numai 220 kcal per porție.
Pentru detalii de consum și preparare accesați Herbalife Formula 1 - preparare.
Cu o gamă diversă de arome, veți găsi cu siguranță combinația potrivită pentru o masă delicioasă. Există foarte multe rețete de shake și evident, aveți libertatea de a vă pune imaginația la treabă pentru a vă crea propriile rețete.

Notă: Pentru mod de consum, preparare, recomandări personalizate cazului dumneavoastră, vă rugăm contactați un consultant Slăbire-Sănătoasă.Ro și veți primi cele mai bune îndrumări. Numai așa veți obține rezultate bune, de durată.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent