Controlul Greutății

 • Ți-e foame deseori chiar dacă tocmai ai mâncat ?
  Combinația specială de ingrediente din shake-ul Formula 1 Herbalife te va ajuta să furnizezi suficientă energie (calorii) să faci față solicitărilor zilnice.
 • Cât de des apelezi la gustări semi-preparate sau mâncare fast-food ?
  Multe variante de mâncare fast-food au valoare nutrițională foarte mică datorită procesării, au multe substanțe chimice, au conținut mare de zahăr și grăsimi, și mai sunt și scumpe. Dacă vrei o masă rapidă și hrănitoare optează pentru extraordinara valoare nutritivă din Formula 1 Herbalife.
 • Cât timp petreci în fiecare zi preparând mese echilibrate din punct de vedere nutrițional ?
  Dacă stilul de viață te împiedică să aloci timp pentru a prepara regulat mese sănătoase, nu-ți fă griji. Prepararea unei mese sănătoase Herbalife Formula 1 - durează 1-2 minute, fără deranj, fără bătăi de cap. Iar gustul ... este delicios.
 • Ai mic dejun în fiecare zi ?
  Micul dejun este recunoscut și de experți în nutriție, ca fiind cea mai importantă masă a zilei, funizând energia de care ai mare nevoie la începutul unei zile și nutrienții necesari. Încearcă să nu neglijezi necesitățile nutriționale zilnice ale corpului. Herbalife Formula 1 este un mic dejun sățios și ușor de preparat, perfect pentru a începe ziua corect din punct de vedere nutrițional.
 • Cât de des mănânci în grabă prânzul sau sari peste el ?
  În acele situații prepară un shake Formula 1. Poți lua un container mic cu suficientă pudră Formula 1 Herbalife pentru o porție și adaugă lapte semi-degresat sau băutură de soia. Amestecă-l într-un shaker, și prânzul este gata. Dacă ai acces la un blender, poți adăuga fructe pentru a diversifica.
 • Cât de des simți oboseală și lipsă de vitalitate ?
  Dacă deseori ești fără energie dimineața sau la prânz, completează-ți rezervele nutriționale cu o jumătate de porție de shake Formula 1.
 • Ai un stil de viață stresant și te temi că te va afecta la nivel psihic ?
  Este mai bine să fii în siguranță decât să îți fie frică ! Ai nevoie constantă de o sursă de vitamine și minerale care să contracareze efectele negative ale radicalilor liberi, efecte pe care le întâlnim datorită stresului, poluării, substanțelor chimice, etc. Formula 1 furnizează în mod echilibrat nutrienți ușor asimilabili de către corp, și ajută la păstrarea unei stări de bine optime.
 • Ai tendința să ronțăi prăjiturele, biscuiți, și să îți susții nivelul energiei cu cafea pe parcursul zilei ?
  Adoptă un obicei mai sănătos, înlocuind una din gustările zilnice cu un baton proteic herbalife. Este nutritiv, delicios și conține 10g de proteine la un baton de 35g.

Herbalife + un stil de viață corect = Sănătate pe termen lung.

Păstrează un stil de viată sănătos, fă mișcare susținută de câte ori ai posibilitate și folosește suplimenții Herbalife pentru a fi în formă maximă.

Vizualizează secțiunile din categoria Sănătate și alege produsele Herbalife sau programele Herbalife care ți se potrivesc. În orice moment suntem gata să îți oferim sprijin.
Nu ezita să ne contactezi.