Herbalife Concentrat Herbal Aloe Vera

Herbalife Concentrat Herbal Aloe Vera

129.00 Lei
Alege Gust Aloe:
Concentrat Herbal Aloe Vera Mango Mango
Concentrat Herbal Aloe Vera Original Original
Gelul din frunza de Aloe Vera este o combinație naturală complexă de carbohidrați, cu proprietăți calmante. David Heber - Director al Institutului de Nutriție Herbalife și al Comitetului Consultativ în Nutriție.
Bautura Herbal Aloe Vera ajută la optimizarea activității stomacului. Herbalife Aloe concentrat ajută la restabilirea procesului de absorbție a elementelor nutritive în intestinul subțire. Este o bautură revigorantă și calmantă ce ajută în același timp și la o hidratare mai bună a organismului.

Descriere

Planta Aloe

• În lume există mai mult de 200 de specii de Aloe. Specia Aloe Vera (adevărata Aloe) posedă cele mai puternice proprietăți curative. Datorită calităților vindecătoare a fost o plantă foarte apreciată încă din perioada antică în Grecia, Egipt și China.
• Planta Aloe crește în zone cu climat arid. Este o plantă care nu are tulpină și depozitează apa în rădăcini și frunze. Deși originară din Africa, majoritatea producției Herbalife de aloe provine din Mexic, și este cultivată cu succes pe toate continentele.
• Butașii de aloe au între 20 - 30cm înălțime și au nevoie de 18 până la 24 de luni pentru a se maturiza.
• La fel ca multe alte culturi, plantele de aloe se plantează pe rânduri, la o distanță de 70 cm una de cealaltă. Pe 0,5 hectare de pământ (5000 de metri pătrați) cresc ~7000 de plante de aloe.
• Gelul din frunzele de aloe se extrage mecanic, pentru a crea fâșiile de aloe. Gelul se obține prin procesare la rece, pentru a asigura cea mai bună calitate.

Bautura concentrată Herbalife Herbal Aloe Vera conține 40% gel Aloe Vera, obținut din frunza de Aloe Vera. Plantele de Aloe folosite pentru producerea Băuturii Concentrate Herbal Aloe Vera sunt cultivate și produse conform strategiei Herbalife [De la sămânță la consumator]. Aceasta permite un control maxim asupra calității, purității și trasabilității ingredientelor, pentru întregul lanț de aprovizionare.

Corpul nostru conține cam 70% apă - deci nu este de mirare că pentru a fi sănătoși trebuie să ne hidratăm bine. Avem nevoie de apă pentru a transporta nutrienții către celule și pentru a elimina resturile. Apa mai ajută și la reglarea temperaturii corpului și la lubrefierea încheieturilor, a organelor și țesuturilor. Cea mai mare parte a reacțiilor chimice din organism se desfășoară în prezența apei.

Așadar adăugați băutura concentrată Herbal Aloe Vera cu aromă de Mango / sau aromă Naturală - în apă pentru a obține un gust răcoritor și revigorant. Veți consuma astfel mai ușor cantitatea recomandată de 2-2,5 litri de apă pe zi. Băutură excelentă ca parte a unui Mic Dejun Sănătos.

Alcoolul, cafeaua și alte băuturi care conțin cofeină nu sunt considerate lichide necesare organismului, pentru că ele contribuie la deshidratarea lui. Băutura Aloe Vera asigură organismului hidratarea necesară și îmbunătățește digestia.

Proprietățile ingredientelor de bază

- Concentratul Herbal Aloe. creat pe baza unei specii înalt calitative de Aloe Vera (Aloe Barbadensis Miller), conține enzime importante, antioxidanți, vitamine, minerale.
- Mușețel ale cărui proprietăți calmante sunt unaninm recunoscute. Anglosaxonii considerau că mușețelul este o plantă sacră. 
- Lămâie.
- Extract de Lucernă (Alfalfa) - sursă bogată în Calciu. Magneziu. Potasiu și betacaroten. Are proprietăți de tonifiere.


Prezentare - Herbalife Aloe Vera Concentrat

- 473 ml
- fabricat în S.U.A.
- Mod de administrare: Se amestecă ~15 ml (3 căpăcele) de concentrat Aloe Vera cu 120 ml apă. Adulții și copiii de peste 12 ani de 1-2 ori pe zi. Agitați înainte de consum.
- Mod de păstrare: Păstrați într-un loc uscat și răcoros. După deschidere se păstrează la rece, în frigider
Pentru rezultate bune, vă recomandăm Herbalife Aloe Vera Concentrat împreună cu Formula 1 și Ceai ThermoJetics.

Tehnologia științifică avansată Herbalife permite extragerea și conservarea în acest produs a substanțelor nutritive necesare organismului, substanțe existente în planta Aloe. Băutura răcoritoare din Aloe permite curățarea tractului digestiv și restabilirea procesului de absorbție în intestinul subțire.

Produsele Herbalife nu sunt medicamente.

Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent